Friday, November 8, 2013

Kenapa Jepun Suka Matahari

Aku memang tali barut Jepun, kalau boleh aku nak hidupkan balik Asian Untuk Asian. Lantaklah kerajaan Malaysia nak tangkap aku and buat tahanan untuk tahu rahsia-rahsia kerajaan yang aku tau..


Biasalah aku, mesti merepek sebelum serius, acam somel jer-acam somel jer kan? Aku taknak pon cerita pasal Jepun acctualy,  Aku cuma nak update gambar ni jer. Mintak maaflah kalau korang tengok entry aku pendek macam ni..tolong jangan apa2kan diri korang macam kelar tangan or gantung diri sebab rasa tertipu dengan aku tahap dewa kali ni. Aku dapat post ni jer...Ngeh3..

Sorry.. :'(

#Update sambil makan nugget...nyum3

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget