Thursday, April 4, 2013

Dicabar Oleh Pencabar?

Kali ni bos tempat aku boleh cabar aku untuk siapkan satu proposal berkenaan permainan-permainan dekat tempat aku. Sebab aku 1 bulan dekat department Sport and Recreation..alahai departmnent untuk games indoor and outdoor. Ok kita berhenti dekat situ tentang hotel tu, sebab hotel tu pun tak bayar aku pampasan sebab naikan nama hotel tu..

Untuk pengetahuan hampa2 semua, proposal, paper work merupakan sesuatu yg aku selalu buat dekat politeknik, dan menjadi kebiasaan dekat aku untuk membuat benda ni. Tapi bila dekat hotel ni, dengan penat bekerja lagi, nak pikiaq benda ni lagi, so aku buat sambil lewa and cakap tak nak buat dekat manager Sport tu. Tau apa jawapan dia? dia cakap, student mcm aq x berdaya saing..WTH.. 

Bukan aku xnk buat, tapi aku malas sebab penat bekerja, aduhhh, dahlah kerja bwh panas mentari..mcm shiall lah... tapi nk tak nak aku kena buat juga sebab nk butikan dkt manager tu....tp aku dah masak dengan perangai manusia, si Manager tu nk guna hasil fikiran fresh student mcm aku untuk majukan depatment Sport.. Pelislah,...ckp jerlah nk idea2 fresh kitaorng....xpayahlah nak bertapis,

BTW , apabila kita dicabar.. kita akan tahun dimana tahap kemampuan kita..
Hurmm....sepatunya tajuk ni, Dicabar dan Tercabar, kan3???

1 comment:

There was an error in this gadget